Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM, Millet Vekillerimiz Sayın Nabi AVCI, Harun KARACAN, Emine Nur GÜNAY, Metin Nurullah SAZAK, Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Emin BİRPINAR,Toplu Konut İdaresi Başkanı Sayın Ömer BULUT, Kaymakamımız Sayın Mesut ATEŞ, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Burhan SAKALLI, Belediye Başkanımız Sayın İsmail UYSAL, Alpu Belediye Başkanı Rafet DEMİRTAŞ, Beylikova Belediye Başkanı Sayın Özkan ALP, Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Sayın Ali YÖRÜK, Adalet ve Kalkınma Partisi İl ve İlçe Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Çok sayıda Sivil toplum kuruluşları ile yöneticilerin katılımları, İlçe halkımızın yoğun destek ve katılımları ile birlikte ”Belediye Hizmet Binamızın temel atma töreni gerçekleştirildi”.
Temel atma töreninin ardından Cumhur İttifakı seçim ofislerinin açılışları yapıldı.

Yapılan konuşmalarda ilçemiz için olumlu birçok proje ve hizmetten bahsedildi.
Eskişehir – Alpu Yolunun yapımına başlanıldığına değinildi. Alpudan İlçemize olan yolunda, Büyükşehir Belediyesi desteği ile 2019 yılı içerisinde yapılacağına söz veren Sayın Burhan SAKALLI; Bakan ve Milletvekillerimizden de tam destek sözü aldı.
2019 yılı sonuna kadar ilçe merkezimiz başta olmak üzere, Yunusemre ve Kayı Mahallelerimize Dogalğaz sözü veren Burhan SAKALLI, Büyükşehir Belediyesi olarak bütün imkanları ile Hemşehrisinin yanında olacağını, ilçemizi kalkındırmak için Cumhur İttifakı Adayı Ali YÖRÜK ile omuz omuza çalışılacağını bildirdi.
Cumhur İttifakı Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Sayın Ali YÖRÜK yaptığı konuşmada yapacağı projeler ve hedeflerinden bahsetti. İlk projesini Çevre ve Şehircilik Bakanımıza şimdiden elleri ile teslim etti. Bakanımıza toplu konut projesini taktim eden Ali YÖRÜK; Bakanımız ile birlikte ilçemize toplu konut yapılacağı müjdesini verdi.

Ardından Belediyemiz tarafından alınan ve ilçemizin hizmetine sunulan; Kazıcı Yükleyici Kepçe, Karla mücadelede kullanabileceğimiz kar küreme ekipmanlı 6×4 ağır hizmet Kamyonu, Ford Courier Zabıta Aracı, Ford Transit Çift Kabin pikap Fen İşleri; araçlarının tanıtımları yapıldı.
Akabinde Belediyemiz tarafından pilav ikramı yapıldı.
İlçe pazarını da ziyaret eden Bakanımız,Milletvekillerimiz ve beraberindeki heyet tüm esnaflarımıza, halkımıza teşekkür ederek ilçemizden ayrıldılar.