Afyon Milli Parklar 5.Bölge Müdürü Sayın Mahmut Temel’in destek ve katkılarıyla ilçemize kazandırılan Tabiat parkı ve Av oteli sayesinde Ömer Köy Göleti Yunus Emre Tabiat Parkı olarak özellikle doğa severlerin sıkça ziyaret edecekleri bir cazibe merkezi olacak.

Bu av oteli Ömerköy Göleti üzerine tescili gerçekleşen Yunus Emre tabiat parkındaki mekanlardan sadece bir tanesidir bunun haricinde 16 m yüksekliğinde seyir kulesi, bungalow denilen doğaya uygun dağ evleri, kamelyalar, iskeleler, kano ve kürekli tekneler ile küçük yelken eğitim tekneleri, yürüyüş yolları, trekking parkurları, doğa bisikleti parkurları gibi birbiri ile bağlantılı bir projeler bütünü olacak. Bittiğinde Gençlik kampı, İzci kampı, Av oteli, Arama kurtarma eğitim kampları gibi çok geniş bir yelpazede hizmet vererek ilçemize katma değeri çok fazla olacak bir projedir.